Футболният ни национал Страхил Попов също е потресен от присъдите по

...
Футболният ни национал Страхил Попов също е потресен от присъдите по
Коментари Харесай

Наш футболeн национал потресен от присъдите по делото Чората, вуйчо му сред арестуваните

Футболният ни национал Страхил Попов също е покъртен от присъдите по делото " Чората ", които станаха известни преди дни. Защитникът на турския Касъмпаша разкри, че измежду задържаните е негов родственик, написа Блиц.

``
реклама 

" Вуйчо ми, Иво Иванов, човек с над 20-годишен стаж в полицията е един от петимата наказани. Най-потресаващото, е че той не допира с пръст въпросното лице, и това е реалност, който е прочут от самото начало, до момента в който делото тече ", разяснява Страхил Попов. 

Както към този момент стана ясно, преди дни бяха оповестени неоправдателните присъди на петима служители на реда във връзка със гибелта на Ангел Димитров, прочут като Чората. Последният умря при полицейска акция на 10 ноември 2005 година, а следствието и правосъдният развой продължиха съвсем 14 години. В последна сметка служителите на реда бяха дефинитивно наказани на 7 години затвор.

Публикацията на Страхил Попов във " Facebook ":

" Преди три дни на моето и още четири фамилии се случи нещо, което до момента не съм мислил, че може да се случи в правова страна. Петима почтени души, чието обвързване е да пазят нас и реда в страната ни, бяха наказани за съзнателно ликвидиране. Според обвинителите това “умишлено ликвидиране ” е осъществено в миг на осъществяване на служебните им отговорности, а точно при опит за задържане и последвало непокорство от страна на човек, чието име се свързва с разпространяване на опиати, сводничество и други действия нарушаващи публичния ред. Как ви звучи, “умишлено ликвидиране ”... 

По време на случая, след редица медицински експертизи е открито, че лицето е било с съществуване на опиати в кръвта и други здравословни проблеми, които са в компетенцията на проверяващите органи. 

Няма да встъпвам в детайлности за последвалите каузи и очевидците, чиито показания са взети под внимание, защото това е прекомерно обширна тематика с шокиращи за мен обстоятелства. 

Ежедневно сме очевидци на редица безумия, само че за какво този път не мълча ли, тъй като съм директно обиден. Вуйчо ми, Иво Иванов, човек с над 20-годишен стаж в полицията е един от петимата наказани. 

Най-потресаващото е, че той не допира с пръст въпросното лице, и това е реалност, който е прочут от самото начало, до момента в който делото тече. 

И в този момент по какъв начин един татко изяснява на двете си деца, че същата страна, на която служи толкоз време, в този момент го жигосва и афишира за палач, без да има виновност. 

А за вас чиновници на Министерство на вътрешните работи, ще се апелирам Бог да е с вас всякога, когато изпълнявате отговорностите си, тъй като за страната не е несъмнено. 

Ние ще продължим да се борим за истината и справедливостта, а на вас, които осъдихте и пратихте почтени хора в пандиза, съвестта ви чиста ли е, тъй като нашата и тяхната да! А спите ли умерено, тъй като ние не?! ".

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР